Diensten

Als grafisch ontwerper, illustrator en vormgever ben ik qua diensten breed inzetbaar. Staat wat je zoekt hier niet tussen? Neem gerust contact op via info@julci.nl om jouw wensen te bespreken! 

Diensten 

(Persoonlijke) Illustraties
Als illustrator maak naast de aangeboden posters in de webshop ook illustraties op verzoek. Van fine line art en abstract tot aan een persoonlijke illustratie vanaf 1 of meerdere foto's. Illustraties kunnen gebruikt worden voor bijvoorbeeld posters in de (kinder)kamer of als behangpatroon. Voor meer voorbeelden kun je een kijkje nemen op mijn instagrampagina @julcigraphicdesign. Voor bedrijven heb ik speciale pakketten samengesteld.
Let op: vanuit geloofsovertuiging illustreer ik geen gezichten bij mensen en dieren. 

 

Geboorte, trouw en overige kaarten
Ik maak met alle plezier een uniek en gepersonaliseerd kaartje voor bijvoorbeeld de geboorte van jouw kind, trouwkaart of andere soort kaart waar je naar op zoek bent. 

 

Productdesign
JULCI heeft ervaring met het creëren van diverse grafische producten. Denk aan bijvoorbeeld een planner, notitieboek, invulboeken, behangdesigns, geboorte- en trouwkaarten, dagritmekaarten voor kinderen en posters. Wil jij een eigen grafisch product op de markt brengen dan kan ik jou helpen met het ontwikkelen van een productdesign. 

 

Vormgeving boek / E-book 
Ben jij van plan om jouw eigen geschreven boek of E-book uit te geven? Als grafisch vormgever kan ik jou helpen bij het ontwerp hiervan. JULCI heeft ervaring met het vormgeven van diverse baby- en kinder invulboeken en kookboeken.  

 

Visitekaartjes, flyers of overig drukwerk
Ben je op zoek naar materiaal voor jouw (social) media-uitingen? Ik maak graag passend drukwerk in de huisstijl van het bedrijf.. 

 

Tarieven

Uiteraard wil je graag weten wat een grafisch ontwerp uiteindelijk gaat kosten. Elk design is volledig uniek naargelang jouw persoonlijke wensen waardoor er geen vast tarief gehanteerd kan worden. Om toch een bepaalde richtprijs te geven, kan je hieronder de zogenoemde startprijzen excl. BTW van de diensten van JULCI raadplegen. 

Bekijk hier de tarieven